Servicii

Consultanță, instalări, service

Încă de la începerea activității în domeniul ușilor de garaj și industriale, din anul 1998, am oferit și servicii de instalări și service post garanție, la început doar pentru produsele vîndute de noi iar apoi și pentru produsele altor companii.

Experiența acumulată și dotările corespunzătoare ne ajută să putem rezolva practic orice problemă tehnică în domeniul ușilor de garaj și industriale.

 

Ce oferim:

Servicii de instalare

Oferim seriviciul de instalare pentru toate produsele din ofertă MCA, oriunde în România prin echipe proprii și prin reprezentanți autorizați.

Servicii de mentenanță

Mentenanța se realizează prin revizii periodice și alte operațiuni de întreținere.

Verificări și diagnoză echipamente

Pentru toate produsele din oferta MCA putem efectura servicii de diagnoză si verificari de echipamente în laboratorul propriu sau la sediul clienților.

Service pentru uși secționale și elemente complementare

Intervenim pentru reparații pentru uși de garaj și uși industriale, grilaje metalice, automatizări pentru porți, bariere de acces, rampe de egalizare, burdufuri izotermice și uși rapide.

Service și mentenanță pentru pentru rulourile exterioare produse de MILCA SRL

Intervenim pentru reparații și mentenanță pentru rulourile exterioare produse de MILCA SRL. Din experiență, putem spune că în cazul intervențiilor la rulourile exterioare care nu au fost produse de fabrica MCA, de cele mai multe ori, a fost necesară înlocuirea produsului în intregime.

Consultanță tehnică

Cu o experiență de peste 20 de ani, oferim consiliere pentru identificarea celei mai bune soluții tehnice și financiare, pe toată durata de viață a investiției dumneavoastră, fie că este un proiect rezidențial cu o ușă pentru un garaj destinat unui singur autoturism, fie că este un proiect industrial sau comercial, la care este nevoie de un pachet complex de produse format din: uși industriale secționale, tehnică de încărcare (rampe de egalizare, tuneluri, burdufuri izotermice), uși rezistente la foc, uși rapide, grilaje metalice rulou, porți și garduri din aluminiu, bariere de acces și siteme de automatizare a porților.

Vanzare de piese de schimb

Pentru intervențiile făcute cu reprezentanții autorizați, furnizăm piese de schimb.

Zona de acoperire

Echipele noastre, formate din personal inalt calificat, raspund cu maximă promptitudine solicitarilor dumneavoastra, atat în zona București – Ilfov, cât și în restul țării, prin punctele noastre de lucru.

Executie rapidă și garanție conform normelor europene

Pentru o cât mai rapidă rezolvare a defecțiunilor de funcționare avem un laborator propriu pentru diagnoză și reparații motoare și automatizări precum și stocuri constante de piese de schimb. Garanția produselor inlocuite este de 2 (doi) ani.

Modul de lucru

Când aveți o problemă, ne contacați folosind o formularul de contact de aici, apoi, în cel mai scurt timp, o echipă de specialiști va face o constatare a defecțiunilor, apoi întocmim un deviz (scris sau verbal, în funcție de dificultatea problemei). După acceptul dvs, emitem factura de plată, conform devizului, urmând programarea intervenției.

 

Pe scurt, de ce MCA?

  • Servicii de calitate datorită experienței în instalări și service de peste 20 de ani și a implementării sistemului de management al calității ISO 9001
  • Intervenții în scurt timp datorită numărului mare de echipe tehnice
  • Procesare rapidă a solicitărilor datorită sistemului informatic de management al intervențiilor service
  • Perioadă minimă de înlocuire a pieselor uzate datorită stocului permanent de piese de schimb și materii prime
  • Diagnoză performantă și rapidă datorită atelierului propriu de diagnoză pentru automatizări
  • Soluții rapide de reparație datorită sistemului informatic de management al echipamentelor la nivel individual
  • Acoperire zonală – echipele noastre raspund atat în zona București – Ilfov, cat și în restul țării, prin punctele noastre de lucru.
  • Servicii complete – prin capacitatea de intervenții pe echipamente multimarcă
  • Consultanță tehnică și comercială – prin departament dedicat de consultanță service
  • Garanția execuției – ne asumăm garantarea reparațiilor efectuate atât pentru piesele de schimb înlocuite cât și pentru manoperă